Dhomat

Dhomë Deluxe per dy persona

Kjo dhomë dyshe ka një izolim të zërit, pamje nga kopshti dhe ajër të kondicionuar.

Në banjën tuaj private:

Produkte tualeti falas

Tualeti

Vaskë ose dush

Pamja:

Pamja liqenit

Paamja malore

Pamja peisazhit

Pamja qytetit

Lehtësirat e dhomës:

Gardërobë ose dollap

Portat e sigurisë për fëmijë

Kondicioner

Objektet e hekurosjes

 

 

Dhomë per tre persona

Kjo dhomë treshe përmban një aneks kuzhine, enë gatimi dhe ajër të kondicionuar.

Në banjën tuaj private:

Produkte tualeti falas

Tualeti

Peshqir

Tharese flokesh

Pamja:

Pamja liqenit

Paamja malore

Pamja peisazhit

Pamja qytetit

Lehtësirat e dhomës:

Gardërobë ose dollap

Portat e sigurisë për fëmijë

Kondicioner

TV

Dhomë per tre persona Deluxe

Kjo dhomë treshe ka dysheme me pllaka/mermer, ajër të kondicionuar dhe izolim zëri.

Në banjën tuaj private:

Produkte tualeti falas

Tualeti

Peshqir

Tharese flokesh

Pamja:

Pamja liqenit

Paamja malore

Pamja peisazhit

Pamja qytetit

Lehtësirat e dhomës:

Kondicioner

Objektet e hekurosjes

Shtrat divan

Ballkon Tarrace

sq